Foredrag

Foredrag

En hverdag du ikke vil hjem fra

 • Humoristisk, ærligt og tankevækkende foredrag, der giver dig et inspirationsboost til at overvinde hverdagens bekymringer og i stedet fokusere på glæden og mulighederne i hverdagen.
 • Vil du gerne bruge mindre tid og energi på at bekymre dig – både på jobbet og i privatlivet? Og vil du undgå at basere vigtige beslutninger på unødige bekymringer?
 • I foredraget vil Farshad med sin fabulerende og humoristiske stil tale både om sine egne oplevelser og hvordan man både som person og arbejdsplads kan få en hverdag, som man ikke vil hjem fra.Farshad har selv kæmpet med alvorlig stress og angst.Bekymringer er gift for krop, sind og arbejdsglæde! Farshad Kholgi inspirerer til en hverdag, hvor du lægger tankemylderet på hylden og får det bedste ud af dagen.
Foredrag

Gennemslagskraft

 • Farshad Kholghi har gennem årene holdt en lang række succesfulde foredrag om gennemslagskraft og kropssprog.
 • I foredraget her tager Farshad Kholghi afsæt i det at stå på scenen, og lærer jer, hvordan I kan erobre jeres publikum. Et særdeles underholdende foredrag, hvor Farshad spiller flere forskellige typer og viser, hvor meget de små detaljer betyder for vores måde at optræde på, også i hverdagen. Hvor vigtigt vore positur er, lukket, åben eller neutral, og hvordan den påvirker omgivelserne.
 • Farshad fortæller om sin lange teaterkarriere og dens op- og nedture, men hele tiden med fokus på kropssproget som en faktor, der hjælper jer til at spille bedre sammen på arbejdspladsen eller bryde igennem i undervisningen.
Foredrag

Politisk ukorrekt

 • Farshad Kholghi er med i Kerteminderevyen 2018 og er i den forbindelse blevet kaldt en racist. Dog kun af nogle få mennesker, men han synes alligevel, at det er en kedelig tendens, at folk bliver krænket over hvad som helst. Vi er begyndt at dele ord op i gode og dårlige ord, i USA går man tilbage i historien, fjerner statuer, fjerner ord i klassikere, og det samme i Sverige og mange andre steder i verden.
 • Der er opstået en slags godhedens fascisme, der ikke passer med tanken om demokrati og en åben debatform. For hvem skal afgøre, hvad der er rigtigt og  forkert? Så længe vi er beskyttet af lovgivning, så er det den, som vi skal stole på kan beskytte os.
 • Den nye tendens af politisk korrekthed er farlig for kunstnere, der som Farshad lever af at udtrykke sig, men også for resten af samfundet og vores måde at tænke på. Hvis vi sletter historien, så gentager vi bare de samme fejltagelser. Vi skal læse historien på godt og ondt..
 • Farshad Kholghi er selvsagt imod racisme, men han vil gerne have lov til at tage karikaturer op og diskutere dem. Politisk korrekthed gør, at der opstår et vanvittigt og uhyggeligt modtræk senere hen. I foredraget tager Farshad denne debat op: Han kæmper for kunstnerens ret til at udtrykke sig. Vi skal ikke lukke munden på folk, men diskutere de kritiske ting.
Foredrag

Du kan flytte bjerge!

 • “Du kan flytte bjerge!” er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer.
 • Farshad Kholghi benytter visuelle og underholdende fortællinger til at illustrere de forandringer, han selv har oplevet, privat som professionelt. Forandringer han stadig gennemgår i dag.
Foredrag

Rødgrød med fløde

 • I dette foredrag fortæller Farshad om sin flugt fra sit krigsramte hjemland til hans første møde med en dansk familie.
 • Det er en særdeles morsom, gribende og lærerig fortælling om flugt, krig og tilværelsen i et nyt land, der skabte tryghed men også mange udfordringer.

Kontakt og booking

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Til venstre kan du oprette en forespørgsel, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke et foredrag med Farshad Kholghi. Du får lynhurtigt svar!

For personlig henvendelse: 
[email protected]
+45 29 27 26 23