Bøger

I begyndelsen var ordet der slet ikke

De to markante herrer mødes i denne bog og taler om alt fra fundamentalisme, tro og ligestilling til motorcykler og Facebook. Det mærkelige danske sprog danner baggrund for bogens samtaler, som både er alvorlige, reflekterede og morsomme.


Farshad Kholghi og Jan Lindhardt fortæller om fællesværdier og den danske kultur, men også når der mangel på samme. Bogen er dermed også et opråb om en tendens, hvor de danske samfundsborgere bevæger sig væk fra vores fælles kultur. Det er på tide, at vi ser ud over egne behov og tager del i fællesskabet igen. 

Tre gange dagligt mod depression

Bogens titel refererer til etiketten på en pakke lykkepiller, som Farshad Kholghi engang fik ordineret af sin læge. Fokuspunkterne i bogen er netop depression, angst og kvinder - især Farshads angst for at stifte egen familie. Dog er bogen fiktion, men den tager afsæt i Farshads egne erfaringer og selvoplevede begivenheder. Glæd dig til resultatet: Det er både tænksomt og underholdende.


“Milan Kundera møder Californication tilsat empati, intelligens og humor og så med en lækkersnas af Don Draper indover”
- kvindetid.dk

​Verden er et land

I bogen reflekterer Farshad Kholghi over, hvad begreberne 'verden' og 'land' egentlig betyder, alt imens han perspektiverer til sin egen opvækst og egne oplevelser. For ham er verden ét land, der huser ét folk - nemlig menneskeheden. Helt basalt bør de universelle menneskerettigheder være vores udgangspunkt. Menneskerettighederne bør og skal gælde for alle jordens befolkninger og ikke kun enkelte af dem. Bogen giver dig anledning til at (gen)overveje verdens tilstand, og din egen betydning for udviklingen.


"Erindringer: Farshad Kholghi fortæller sin egen historie. Det er både rystende og bevægende og burde få en og anden til at tænke sig om. Men det er nok for meget at håbe på, trods alt."
- Jyllands Posten